Valoraciones de fincas, Compra-Venta, Alquileres, Administración de patrimonios, Asesoramiento a comunidades de propietarios, Gestiones y asesoramiento immobiliario, Seguros
Cercar Immobles
Contacte
On pot trobar-nos
Home


Sol·licitud d'informació. Ref. - BESIETE, S.A.:
Nom: *
Cognoms:
Telèfon: *
E-mail: *
Adreça:
Codi Postal:
Població:
Província:
Pais:
Comentaris: *


* Camps addicionals.
     
CLÀUSULA DE CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de Besiete, S.L., amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d´ús exclusiu de Besiete, S.L., responsable del fitxer i amb domicili al Lacy, 91 - Esc: C Baixos 1ª . 08202 Sabadell, Barcelona.
Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.
En compliment del deure d'informació contemplat a l´article 10 de la vigent llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Besiete, S.L., amb domini d'Internet www.besiete.com, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent adreça electrònica besiete@besiete.com.

Besiete, S.L. Sabadell (Barcelona) * Tel. 93 727 47 37 * Contacte * Nota legal * Nif: A58645060 * by anunzia
Valoracions de finques * Compra-Venda * Lloguers * Administració de patrimonis * Gestions i assessorament immobiliari